jueves, 26 de junio de 2008

El futbol és futbol

Quantes vegades hem escoltat dir allò de “Futbol Associació”, el més bonic del futbol és trenar la jugada, participant els components de l’equip que calguen (associació), per a que la duguen a la fi i amb habilitat, el bon jugador marque el gol....

Associació, condició, tàctica, habilitat, intel·ligència, picardia, i més són condicions indispensables per gaudir d’un partit de futbol. Estes condicions són les que sempre voldries veure en el teu equip però tanmateix quan veus que el contrari és superior al teu, admets qualsevol embolic per que guanyen els teus colors. Reconec aquest pensament en els meus anys de juvenils i primers de maduresa, m’agrada el futbol, possiblement li he dedicat massa temps de la meua vida, he plorat d’alegria gaudint amb els Cruiff, els Kempes, els Waldo, els Caszely, els Hector Nuñez, etc., etc., però mai he plorat de tristor. He gaudit recordant jugades, recordant partits, recordant anècdotes, però em rumia que he m’ha equivocat; és de veres que mai li he dit al contrari enemic, ni fill de puta, ni ¡xafalo!..., però el que trobe a faltar és el defecte de no veure com jugava, des d’ara, promet veure menys partits i veure més al contrari. És clar que enguany veuré als equips de la segona divisió o com van les coses de segona B. Maxo Llevant!

Kempes dia que les diferències entre les nacions deurien de solucionar-se en el camp de futbol, i afegiré que jugant a futbol associació. Vos he de dir que els clubs de l’estat son els que més diners s’han gastat en jugadors i que per aquesta regla, la selecció deuria de esser campiona del món cada tres mundials i d’Europa cada dos europeus, per això, no em emprenyaré si perd (possiblement em riuré) i no m’alegraré si guanya (possiblement estaré content perquè haja jugat bé).

3 comentarios:

  1. Hola amigos, si creiais que lo habiais visto todo o que lo habiais escuchado. Estais muy equivocados.

    Hay un sitio en la red, llamado "Football Poets" (Poetas del fútbol), que dedican una web a concentrar poemas dedicados al fútbol...si, si...literatura y fútbol unidos de la mano.

    Tienen un diseño muy divertido y encabezan a un Shakespeare con un balón.

    Os pongo por aquí el link para que podais visitarlo vosotros mismos. La página es Inglesa:

    http://www.footballpoets.org/

    Y como la cosa va de versos, pues oye, me ha parecido que tenía cabida por aquí por los calados.

    La voy a incluir en el link a paginas curiosas.

    Un besazo y animaros a aportar cualquier rareza que encontréis por ahí y vamos agrupando unas cuantas webs menos que extrañas.

    ¡Bona vesprada calados! a 1 hora y 45 minutos del encuentro entre España-Rusia....

    ¿Quién ganará la porra?....
    Ya tenemos 15 euritos de bote!!!!

    ResponderEliminar
  2. hoye hoye que aqui naide a ablado de
    pasta

    ResponderEliminar
  3. Ja et dic demidovich!! en això tens molta raó, en els partits de futbol es parla de tot menys de futbol...jajajjaj..en realitat crec que molts ens sorprendríem si coneguerem les conversacions que es disputen a la tribuna. Però d'altra banda, és ben patent l'efecte colateral que sort d'aquest esport de negocis...ni ha aficció, ni ha emoció, ni ha amistat, ni ha somriures....i si guanya aquesta nit tota espanya oblidará les seues diferències, el veí del quart oblidará que no pot ni veure a la veïna del tercer..jejejje...i li donará un bes en tot el morro...jajajjajajjajajja....a mi no m'agrada gens el futbol, pero les emocions que viu la gent en aquest punt de l'eurocopa em posen els pèls de punxa...jajaaj...
    (De segur que he fet més faltes en aquestes línies que en tota la meua vida...jajajja...però así practique el valencià que de segur que tornaré a portar-ho per a novembre altra vega....jejejej...)
    Besets per a tots i per a totes...i amunt València!!!!jajajjaj...AMUNT!!!(Que jo si sòc d'algún sòc del valència...)

    ResponderEliminar